Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Smoothiebar Walibi Holland dicht: overgebleven fruit naar Stichting AAP

31-08-2021, 18.57 uur

De fruit- en smoothiebar die in het hoogseizoen in Walibi Holland stond, is weer dicht. Bezoekers van het pretpark konden in juli en augustus gezonde tussendoortjes halen bij een barretje in horecacomplex Haciënda. Nu het concept verdwijnt, bleven er dozen met fruit over. Die zijn niet weggegooid.

In plaats daarvan werd het fruit gedoneerd aan de dieren van Stichting AAP. Dat meldt Ruud Schönhage van uitbater Happyfoodlovers op social media. Het opvangcentrum in Almere zet zich in voor exotische zoogdieren als apen, wasberen en leeuwen.

Volgens Schönhage heeft Happyfoodlovers in 51 dagen achttien pallets met meloenen, bananen, appels, aardbeien, frambozen, mango's, ananassen, blauwe bessen, spinazie en sinaasappels verwerkt in "duizenden smoothies en fruitsalades" voor Walibi-bezoekers. "Dan hou je aan het einde van de rit weleens wat over."

Blij maken
De fruitvoorraad is naar Stichting AAP gebracht. "Het geeft ons veel plezier om daar de dieren bij Stichting AAP blij mee te maken. Iedereen blij. Aapjes en andere uitheemse dieren, geniet ervan!"

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be