Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland houdt in september testdag voor coronacheck

30-08-2021, 15.00 uur

Walibi Holland gaat toegangssysteem Testen voor Toegang, dat tijdens de Halloween Fright Nights gebruikt gaat worden, binnenkort op kleine schaal testen. Op zaterdag 11 september vindt een testdag plaats, waar zo'n tweehonderd bezoekers aan zullen deelnemen.

Dat gebeurt op vrijwillige basis. Ook alle aanwezige medewerkers moeten die dag een coronatoegangsbewijs tonen. Dat wil zeggen dat ze volledig gevaccineerd, recent hersteld of negatief getest zijn.

In oktober wordt het systeem op grote schaal gebruikt voor duizenden halloweenbezoekers per dag. De testdag in september is bedoeld om ervaring op te doen. "Het doel is om te kijken hoe onze gasten zo snel mogelijk door de poort heen kunnen", vertelt een woordvoerster aan Looopings. "Zo kunnen we ons goed voorbereiden op oktober."

Aanmelden
Mogelijk komen er dan nog verbeterpunten aan het licht. Wie een ticket heeft gekocht voor 11 september, ontvangt een mail met de mogelijkheid om zich aan te melden voor de test. Walibi hoopt bezoekers over de streep te trekken met een gratis consumptie.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be