Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

Weer problemen bij vernieuwde achtbaan Balagos in Avonturenpark Hellendoorn

28-08-2021, 19.02 uurBeeld: @xchelseynaomi

De vernieuwde achtbaan Balagos in Avonturenpark Hellendoorn staat weer stil. Vorige maand was de rollercoaster al drie weken buiten gebruik vanwege een technisch defect. Sinds donderdagmiddag kampt de attractie wederom met een storing.

Die wordt waarschijnlijk pas na het weekend verholpen, vertelt een woordvoerder aan Looopings. "We balen hier echt van" zegt hij. In juli was er sprake van een technisch mankement aan de liftheuvel. Volgens de voorlichter heeft de storing dit keer een andere oorzaak, al trad het probleem wel op terwijl de trein stilstond op de lift.

Balagos is de nieuwe naam van de klassieke achtbaan Tornado, geopend in 1990. Het Overijsselse pretpark heeft de 31 jaar oude blikvanger afgelopen winter voorzien van een nieuw thema en een nieuwe trein, afkomstig van de Duitse fabrikant Sunkid Heege. Die heeft heupbeugels in plaats van schouderbeugels.

Gewaarschuwd
Op de website van Avonturenpark Hellendoorn worden bezoekers gewaarschuwd voor de sluiting. "Balagos is vandaag wegens een technische storing buiten gebruik", valt daar te lezen.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Avonturenpark Hellendoorn
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be