Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Bijzondere souvenirs: Disneyland Paris verkoopt schilderijen uit Disney-hotel

27-08-2021, 23.14 uurBeeld: @DLPReport, @InsideDlpCastle

Fans van Disneyland Paris krijgen de kans om bijzondere souvenirs op de kop te tikken. In een winkel worden schilderijen verkocht die decennialang in het beroemde Disneyland Hotel hebben gehangen. Het hotel ondergaat momenteel een grote verbouwing.

Dat biedt liefhebbers de mogelijkheid om originele lijsten met ontwerpen in huis te halen, voor 200 of 300 euro per stuk. Ze zijn tijdelijk verkrijgbaar bij The Storybook Store in het Disneyland Park, gelegen aan Town Square. Dat is het plein achter treinstation Main Street Station.

De winkel is sinds kort alleen toegankelijk voor abonnementhouders, op vrijdagen, zaterdagen en zondagen tussen 12.00 en 18.00 uur. Onlangs werden er al schilderijen verkocht die in Disney's Hotel New York hebben gehangen.

Prinsessen
Het Disneyland Hotel vormt sinds 1992 de entree van het Disneyland Park. Tijdens de renovatie krijgt het complex een nieuw thema, namelijk Disney-prinsen en -prinsessen. Eerder konden fans al oude meubelstukken uit het hotel aanschaffen. Stoelen, tafels, nachtkastjes, bureaus, bedden, banken en krukjes belandden bij een kringloopwinkel.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be