Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Vlogger loopt verontwaardigd weg bij restaurant Disneyland Paris als hij zijn bestelling ziet

27-08-2021, 17.59 uurBeeld: @SimonTAdventure, @DLPReport

Een Nederlandse vlogger is niet te spreken over zijn ervaring bij een restaurant in Disneyland Paris. Pretparkfan Simon de Bruijn was zó ontevreden over zijn bestelling dat hij besloot om het eten te laten staan op de balie en zonder te betalen weg te lopen. Dat schrijft hij op Twitter.

De Bruijn, bekend van zijn YouTube-kanaal Themepark Adventures, bestelde vanmiddag gefrituurde jalapeño's met kaas bij Fuente del Oro, het restaurant tegenover Big Thunder Mountain. "Ik wilde dit nieuwe concept eens proberen. En toen werd een lullig bakje met drie sticks voor mijn neus gezet. Drie minihapjes voor 6 euro."

De vlogger was met stomheid geslagen bij het zien van de peperdure snack. "Ik had het nog niet betaald. Ik ben denk ik voor het eerst ooit in mijn leven weggelopen na een bestelling en heb het eten laten staan op de counter bij de medewerker. Dit voelde als een beroving op klaarlichte dag."

Kwaliteit
De Bruijn komt regelmatig in Disney. Hij vindt het naar eigen zeggen geen probleem om veel geld neer te tellen voor horeca. "Maar dan wil ik wel kwaliteit, niet drie minihapjes die te lang in een warmhoudbak hebben gelegen."

In gesprek met Looopings vult de fan aan dat hij in eerste instantie vermoedde dat de medewerker in kwestie hem voor de gek hield. "Toen ik zag wat ik kreeg voor mijn 6 euro dacht ik: maken ze nou een grap? 'Nee meneer, u krijgt drie stuks.'"

Menukaart
Maar op de menukaart staan toch ook maar drie stuks? "Dat plaatje heb ik nooit gezien. In coronatijd wordt overal verwezen naar digitale menu's die je op je telefoon moet bekijken, zonder afbeeldingen of informatie over de porties. Ik kreeg overigens ook geen korting met mijn abonnement."

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be