Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Horror-overnachtingen Walibi Holland binnen anderhalve week volledig uitverkocht

31-08-2021, 08.24 uur

Het nieuwe After Dark-concept van Walibi Holland is populair: binnen anderhalve week zijn alle beschikbare horror-huisjes in vakantiepark Walibi Village uitverkocht. Er komen geen nieuwe huisjes meer bij. Walibi is overdonderd door het succes, vertelt een woordvoerster.

"We hadden nooit verwacht dat het zó hard zou gaan", aldus de voorlichtster. "Onze verwachting was dat veel mensen de kat uit de boom zouden kijken, omdat er wel wat lef voor nodig is. Tot onze verbazing staan mensen ervoor in de rij."

Vakantiegasten slapen op een begraafplaats met vampiers of in een vervallen zombiedorp. Ze worden 's nachts de stuipen op het lijf gejaagd door acteurs én door speciale effecten in hun huisje.

Volgend jaar
Op 19 augustus startte de verkoop. Inmiddels zijn er geen After Dark-huisjes meer beschikbaar. "Alleen wanneer er huisjes geannuleerd worden, bijvoorbeeld omdat deelnemers bij nader inzien toch niet durven, kan er weer beschikbaarheid ontstaan", meldt Walibi in een persbericht. Gezien het succes is het aannemelijk dat het initiatief volgend jaar terugkeert.

Het pretpark heeft niet bekendgemaakt hoeveel van de 142 vakantiehuizen in Walibi Village onderdeel zijn van het After Dark-concept. Voor de halloweenperiode zijn er nog wel reguliere huisjes beschikbaar in het vakantiepark, zonder horror-beleving. "Dan doe je dus wél een oog dicht tijdens je overnachting."

Spookhuizen
De Halloween Fright Nights in Walibi vinden plaats op twaalf dagen tussen 9 en 31 oktober. Het park is dan open tot 23.00 uur, met spookhuizen, scare zones en walkthroughs. In Walibi Village gaat de beleving voor een select clubje dus nog even door na sluitingstijd.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be