Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

'Efteling wil Game Gallery platgooien en opnieuw opbouwen'

22-02-2013, 15.54 uur

Heuglijk nieuws voor haters van de commerciële Game Gallery in de Efteling. De betaalattractie wordt binnenkort flink verbouwd, vertellen verschillende medewerkers aan Looopings.

De 32 jaar oude kermisachtige houten kraampjes zouden zijn afgekeurd vanwege rot houtwerk en omdat het gebruikte materiaal niet brandveilig genoeg zou zijn. Over een tijdje komt er op dezelfde plek een heel nieuw spellencomplex, in hetzelfde zeevaartthema als de nabijgelegen Vliegende Hollander en schommelschip de Halve Maen. Het nieuws wordt door de Efteling zelf nog ontkend.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be