Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Klachten over badkamer in vernieuwd Disney-hotel: 'Zou eigenlijk niet mogen'

26-08-2021, 21.34 uur | ReactiesBeeld: dlp.info

De badkamers in het vernieuwde Marvel-hotel van Disneyland Paris deugen niet. Tot die conclusie kwam pretparkfan Simon Defrancq, zo vertelt hij in een podcast. Doordat de inloopdouche niet goed is ontworpen, stroomt al het water de badkamer in.

"Er is één groot nadeel aan de kamer en dat is de badkamer", zegt Defrancq in een aflevering van de podcast Ochtend in Pretparkland. "We hadden heel veel problemen met de afvoer van de wastafel, maar het grootste probleem is de inloopdouche. Want als je een douche gaat nemen na een dagje Disney-park dan verandert uw badkamer in een zwembad."

Een stomme ontwerpfout, denkt de Disney-liefhebber. "Er is niet nagedacht over: waar gaat dat water naartoe? Dus het stroomt over de badkamervloer, waardoor we eigenlijk een soort barricade moesten bouwen van handdoeken en zo, om ervoor te zorgen dat niet de hele badkamer overstroomde."

Bizar
Presentator Erwin Taets reageert daarop verbaasd. "Bizar, want uiteindelijk heeft dat hotel er min of meer in een definitieve staat bijna een jaar gestaan." Het Marvel-hotel had eigenlijk al in de zomer van 2020 af moeten zijn. De opening werd een jaar uitgesteld door de coronacrisis.

"Eigenlijk raar dat zulke problemen er vandaag nog altijd zijn", concludeert Taets. Defrancq: "Het is iets waarvan je zou denken: in een Disney-hotel zou dat eigenlijk niet mogen." Blijven slapen in Disney's Hotel New York - The Art of Marvel kost doorgaans honderden euro's per nacht.


Meer Disneyland Paris
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be