Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Opvallend druk in Disneyland Paris: bezoekersaantal verhoogd

25-08-2021, 13.40 uur

Disneyland Paris heeft het maximale bezoekersaantal flink opgeschroefd. Na enkele relatief rustige weken is het de laatste paar dagen opvallend druk in de Disney-parken. Op veel plekken puilen de wachtrijen uit.

Op paden en pleinen zijn dranghekken neergezet om de lange rijen in goede banen te leiden. Bezoekerscijfers worden niet bekendgemaakt. De wachttijden vallen nog relatief mee, onder meer omdat het bekende gratis FastPass-systeem tegenwoordig niet meer bestaat.

Daarvoor in de plaats kwam een betaald concept met de naam Premier Access, maar daar wordt vooralsnog veel minder gebruik van gemaakt dan van de oude FastPass-rijen. De reguliere wachtrij loopt daardoor sneller door.

Gevaccineerd
Disneyland Paris werkt vandaag de dag met een coronacontrole. Alle bezoekers moeten bij de entree laten zien dat ze volledig gevaccineerd, recent hersteld of negatief getest zijn. Omdat er in de praktijk niet om een identiteitsbewijs gevraagd wordt, kan er makkelijk mee gefraudeerd worden.Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be