Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Twee vrouwen gewond bij vechtpartij in wachtrij Europa-Park

24-08-2021, 11.11 uur

In een wachtrij in Europa-Park is zondagmiddag gevochten. Daarbij raakten twee vrouwen van 26 en 29 jaar gewond. Ze werden naar verluidt aangevallen door meerdere vrouwen en een man. De daders zijn nog niet geïdentificeerd, meldt de politie.

Het voorval vond rond 14.45 uur plaats bij Eurosat - CanCan Coaster in het Franse themagebied. Bij een stevige ruzie werden de twee slachtoffers geslagen met vuisten. Eén van hen liep verwondingen op aan haar gezicht, de ander had last van haar heup. Ook klaagde zij over hoofdpijn.

De politie roept getuigen op om zich te melden. De aanleiding voor de ruzie zou de drukte in de rij zijn geweest. In coronatijd moeten bezoekers van Europa-Park officieel anderhalve meter afstand van elkaar houden, maar in de praktijk gebeurt dat nauwelijks.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be