Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland vernieuwt spookhuis The Villa: drie nieuwe scènes

28-08-2021, 20.39 uur

Eén van de spookhuizen in Walibi Holland wordt vernieuwd. Na elf jaar krijgt haunted house The Villa, geopend in 2010, drie nieuwe scènes. Dat bevestigt een Walibi-woordvoerster aan Looopings. Het halloweenteam van het pretpark werkt aan een nieuwe finale voor het bekende spookhuis.

De scènes in The Villa zijn geïnspireerd op horrorklassiekers als The Ring, Scream, The Exorcist, The Texas Chain Saw Massacre, Hannibal, A Nightmare on Elm Street en Friday the 13th. Bezoekers betreden Stage 13 van The HFN Studios om een rol te spelen in een horrorfilm.

Walibi heeft The Villa het afgelopen decennium vaker aangepast, voor het laatst in 2019. Vorig jaar was het haunted house in gebruik als meet-and-greet-locatie voor mascotte Eddie de Clown. Nu worden in één keer drie nieuwe scènes toegevoegd, door een grot bij de uitgang te slopen.

Mogelijkheden
"Er is een enorme ruimte ontstaan die heel veel mogelijkheden biedt voor een afgrijselijke finale", aldus de voorlichtster. De nieuwe scènes zijn onder meer geïnspireerd op The Conjuring-spin-off Annabelle en clownsfilm It.

De Halloween Fright Nights vinden plaats op twaalf dagen in oktober. Tickets voor de spookhuizen zijn verkrijgbaar vanaf 6 september. Omdat het pretpark werkt met coronatoegangsbewijzen hoeven bezoekers en acteurs geen anderhalve meter afstand te houden. De haunted houses en scare zones kunnen daardoor gewoon weer open als vanouds.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be