Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Films

Animatronics slaan op hol in bioscoopfilm over verlaten pretpark

23-08-2021, 16.53 uur

Acteur Nicolas Cage is binnenkort te zien in de horrorfilm Willy's Wonderland. Het verhaal speelt zich af in een verlaten pretpark waar de animatronics zich 's nachts ontpoppen tot bloeddorstige monsters.

Cage speelt een man die met een lekke band stil komt te staan langs de weg. Hij heeft geen geld, maar de eigenaar van Willy's Wonderland wil zijn auto wel repareren. Als tegenprestatie dient Cage het smoezelige pretpark 's nachts een flinke schoonmaakbeurt te geven.

In de trailer is te zien dat jongeren Cage waarschuwen voor een duister complot. Zijn voorgangers zijn namelijk een gruwelijke dood gestorven. Hij zal als nieuwste menselijk offer dienen, zodat het leger kwaadaardige poppen de lokale bevolking met rust laat.

Struisvogel
Helaas voor de animatronics blijkt hun prooi zelf ook geen lieverdje. Als een schattig ogende struisvogel hem benadert tijdens het schrobben van de vloer, slaat Cage het beest direct tot moes.

Het belooft kortom een lange nacht te worden. Willy's Wonderland draait vanaf 9 september in de Nederlandse bioscopen. In andere landen, waaronder Groot-Brittannië en de Verenigde Staten, ging de film begin dit jaar al in première.



Meer films
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be