Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland De Panne

Vaccinatie- en testbewijzen toch niet verplicht tijdens feestavond Plopsaland

23-08-2021, 20.07 uur

Bezoekers van een speciaal avond-evenement in Plopsaland De Panne hoeven toch geen gezondheidspas te tonen. Wie op vrijdag 27 augustus aanwezig is bij de Nacht van de Abonnees in het Vlaamse attractiepark, wordt niet gevraagd om een vaccinatie- of testbewijs.

Eerder had Plopsa aangekondigd dat er tijdens de feestavond wel gewerkt zou worden met 'Covid Safe Tickets'. Bij nader inzien is men van de regel afgestapt. Het dragen van een mond- en neusmasker blijft in het hele park verplicht voor bezoekers vanaf 12 jaar. In de attracties moeten mondkapjes zelfs gedragen worden door iedereen vanaf 6 jaar.

De Nacht van de Abonnees staat in het teken van bijzonder entertainment, zoals een vuurwerkshow, een optreden van Samson & Marie en een dj-set met lichteffecten bij de nieuwe achtbaan The Ride to Happiness.

Introducé
Het evenement, dat van 19.00 tot 22.30 uur duurt, is bedoeld voor Plopsa-abonnementhouders. Zij mogen gratis naar binnen. Daarnaast kunnen ze één introducé meenemen voor 15,50 euro. Vooraf reserveren is noodzakelijk.

Tijdens optredens van Samson & Marie op 4, 18 en 25 september zijn vaccinatie- of testbewijzen vooralsnog wel verplicht.

Meer Plopsaland De Panne
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be