Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Enkele attracties Toverland soms niet open vanwege personeelstekort

23-08-2021, 17.22 uurBeeld: Freizeitpark-Welt.de

Door een gebrek aan personeel kan Toverland enkele attracties soms niet openen. Het personeelstekort in het Limburgse themapark zorgt ervoor dat waterglijbanen Drakenslangen en survivalbaan Kletterparcours de afgelopen weken regelmatig gesloten waren.

Dat bevestigt een woordvoerster aan Looopings. Toverland heeft er al langer moeite mee om genoeg medewerkers te vinden voor de eetgelegenheden in het park. Sommige eetkraampjes blijven om die reden af en toe dicht. Nu is er ook te weinig attractiepersoneel.

"Ook bij ons is het een grote uitdaging om de personeelsplanning elke dag vol te krijgen", vertelt de voorlichtster. "Daarom moeten we keuzes maken en is het soms helaas niet mogelijk om alles aan onze bezoekers aan te bieden."

Optimaal
Men zorgt er wel voor dat populaire attracties in ieder geval toegankelijk zijn. "We doen er alles aan om het aanbod en de beleving elke dag zo optimaal mogelijk te maken." Wie interesse heeft in een baan bij Toverland, kan zich aanmelden via toverland.com/vacatures.

De Drakenslangen-glijbanen bevinden zich in het overdekte gedeelte Land van Toos. Het Kletterparcours is te vinden in het buitendeel van themagebied Wunderwald, achter waterbaan Expedition Zork.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be