Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walygator Grand Est

Walygator Parc gered

06-03-2013, 14.28 uur

Dit is voorlopig de laatste aflevering van de vermoeiende soap die Walygator Parc heet. Het tot in den treure verguisde Franse horrorpark is niet langer in handen van twee maffioze nietsnutten.

De rechter heeft zojuist besloten dat een groep van vier investeerders het failliette park mag overnemen. Daarmee is de seizoensopening op 29 maart van de baan: Walygator Parc blijft ten minste tot juni gesloten voor onderhoudswerk.

Voor veel versleten attracties komt die verbouwing waarschijnlijk te laat. Daarnaast worden veertien attracties afgebroken omdat ze eigendom zijn van de vertrekkende directie. Mega coaster The Monster mag in ieder geval wel blijven.

Meer Walygator Grand Est
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be