Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland introduceert dinnerbuffet tijdens Halloween Nights: Trick or Eat

22-09-2021, 16.24 uur

Wie honger heeft gekregen tijdens de Halloween Nights in Toverland kan dit jaar aanschuiven bij een speciaal dinnerbuffet. Voor 32,50 euro per persoon mogen bezoekers tachtig minuten lang onbeperkt eten. Het buffet met de naam Trick or Eat vindt plaats in MaMouche, het restaurant in het overdekte themagebied Land van Toos.

Voor kinderen tot en met 11 jaar moet 17,50 euro afgerekend worden. Er zijn tijdslots beschikbaar tussen 15.30 en 19.30 uur. Omdat er sprake is van een horecagelegenheid is het tonen van de QR-code in de CoronaCheck-app voor iedereen vanaf 13 jaar verplicht. Zo bewijzen gasten dat ze volledig gevaccineerd, recent hersteld of negatief getest zijn.

Het buffet zit ook inbegrepen bij de nieuwe Fear Pass van 57,50 euro. Daarmee kunnen bezoekers eveneens de drie spookhuizen Maison de la Magie, Fear the Woods en The Dollhouse en de twee walkthroughs The Witches Forest en 20 Years of Fear betreden, zonder dat ze een tijdslot hoeven te reserveren. Verder ontvangen ze een Fear Pass-festivalbandje.

Abonnementhouders
Losse tickets voor Maison de la Magie kosten 7,50 euro. Voor de overige spookhuizen en walkthroughs moet 5 euro neergeteld worden. In het verleden waren de meeste halloween-belevingen gratis. Abonnementhouders mogen één spookhuis of walkthrough per dag gratis bezoeken.

De vijf scare zones Cirque, DesTroy, Shadows of the Sea, Morgana's Frozen Knights en Fiesta de los Muertos blijven wel gratis toegankelijk. Er wordt in totaal gewerkt met zo'n 150 scare actors. De Halloween Nights vinden plaats op dertien dagen tussen 9 oktober en 6 november. Het park is dan geopend tot 23.00 uur. Na een jaar afwezigheid worden de avonden in 2021 weer afgesloten met een vuurwerkshow, die start om 22.45 uur.

Pompoendoolhof
Onder de noemer Halloween Days is er overdag een speciaal programma voor kinderen. Voor hen presenteert Toverland dit jaar twee familieshows, een Magisch Pompoendoolhof, kinderspookhuis Dr. Fool's Mansion en ander entertainment. In totaal zijn er in oktober en november twintig Halloween Days.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be