Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Energylandia

Energylandia kondigt winteropening aan: attracties, kerstmarkt en kerstshows

21-08-2021, 19.12 uur

Het Poolse pretpark Energylandia gaat voor het eerst open in de winter. Onder de noemer Energylandia Winter Kingdom zijn bezoekers tussen 26 november en 23 december 2021 welkom voor een winters programma. Men zorgt onder meer voor speciaal entertainment en een kerstmarkt.

Energylandia belooft lampjes, ontmoetingen met de Kerstman, kerstshows, workshops en een winterparade. In de restaurants wordt een kerstmenu geserveerd. De attracties zijn geopend, mits de weersomstandigheden het toelaten.

"Wij zorgen met bijzondere verlichting voor een hartverwarmende sfeer", laat het park weten. "En dat is nog maar het begin." Van 1 tot en met 25 november is het park gesloten voor de transformatie.

Gevraagd
Volgens Energylandia is er al langer behoefte aan een opening in de wintermaanden. "Veel van jullie hebben hierom gevraagd. Omdat we jullie wensen belangrijk vinden, besloten we het door te voeren." Opvallend is dat de winteropening stopt op 23 december, dus nog vóór Kerstmis.

Met zeventien verschillende rollercoasters wordt Energylandia gezien als de achtbaanhoofdstad van Europa. Eigenlijk had Winter Kingdom vorig jaar al plaats moeten vinden. Dat ging toen niet door vanwege de coronacrisis.

Meer Energylandia
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be