Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Het Spoorwegmuseum

Spoorwegmuseum is decor van KWF-benefietshow: 457.000 kijkers

26-08-2021, 10.52 uur

De elfde editie van de KWF-benefietshow Nederland Staat Op Tegen Kanker werd woensdagavond live uitgezonden vanuit Het Spoorwegmuseum in Utrecht. De toeristische attractie was voor de gelegenheid omgebouwd tot een tv-studio.

De presentatie was in handen van Frits Sissing. Hij ontving onder meer Wendy van Dijk en Patrick en Rossana Kluivert. Muzikale optredens waren er van Douwe Bob, Danny Vera en Edsilia Rombley.

Er was ook een speciale rol weggelegd voor een symbolische KWF-trein. Naar de anderhalf uur durende tv-show op NPO 1, die volledig in het teken stond van de strijd tegen kanker, keken volgens Stichting KijkOnderzoek gemiddeld 457.000 mensen.

Donateurs
Aan het eind van de avond had de uitzending 11.136 nieuwe donateurs opgeleverd voor KWF Kankerbestrijding. Het AvroTros-programma is terug te kijken op de website van de publieke omroep.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Het Spoorwegmuseum
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be