Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland kondigt nieuwe halloween-attractie aan: Wrong Turn: Into Darkness

26-08-2021, 18.06 uur

Walibi Holland werkt aan een nieuwe halloween-attractie. Bezoekers van de Halloween Fright Nights kunnen in oktober een ritje maken in Wrong Turn: Into Darkness. Ze nemen plaats op een kar voor een angstaanjagende tocht naar "de oorsprong van het kwaad".

Het concept is gebaseerd op de traditionele 'hayrides' die tijdens Halloween veelvuldig voorkomen in de Verenigde Staten. De details ontbreken nog. Walibi komt vandaag wel met een teaservideo, een logo en een cryptische omschrijving.

Die luidt als volgt: "Al het kwaad van de wereld heeft een oorsprong. Een oude wereldreiziger, die de oorsprong zegt te kennen, neemt je mee op zijn kar. Stap aan boord en rij de duisternis in. Dit is misschien wel de laatste rit van je leven."

Darkness
Wrong Turn: Into Darkness bevindt zich aan de rand van het pretpark, vertellen ingewijden aan Looopings. De rondrit, die start in de buurt van spookhuis Below, loopt over het evenemententerrein van Walibi. Het thema hangt samen met het jaarthema van de Halloween Fright Nights in 2021: Darkness Takes Over.

Tickets voor de attractie zijn verkrijgbaar vanaf maandag 6 september. De prijs is nog niet bekend. De Halloween Fright Nights starten in het tweede weekend van oktober. Kaartjes voor het attractiepark - zonder de halloween-extra's - worden al wel verkocht.Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be