Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Tickets Walibi Belgium blijven geldig tot en met september 2022

19-08-2021, 12.19 uur

Walibi Belgium heeft bekendgemaakt wat er gebeurt met reeds gekochte tickets voor het attractiepark. Het pretpark in Waver is al sinds 16 juli dicht vanwege zware overstromingen. Daarbij is zo veel schade ontstaan dat Walibi noodgedwongen maandenlang gesloten blijft.

"Al één maand lang werken de teams van Walibi Belgium onophoudelijk aan het herstel van de schade veroorzaakt door de overstromingen", laat een woordvoerster weten. Het is de bedoeling dat het park weer opengaat op zaterdag 2 oktober. Voor waterparadijs Aqualibi is nog geen openingsdatum bekend.

Wie nog een ongebruikt entreebewijs voor Walibi heeft liggen, gekocht in de periode tot en met 15 juli 2021, kan dat gebruiken tot en met 30 september 2022. Het is ook mogelijk om het aankoopbedrag terug te vragen, maar alleen een toegangskaart gekocht is via de officiële Walibi-site. Dat kan tussen 1 oktober en 31 december 2022, na het betalen van 3 euro aan administratiekosten.

Einddatum
Jaarkaarten en parkeerabonnementen worden automatisch verlengd met het aantal dagen dat het park gesloten is. Abonnees kunnen hun nieuwe einddatum vanaf volgende maand raadplegen via een digitaal platform.

Meer Walibi Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be