Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi-fans in paniek door mysterieus filmpje: stopt Eddie de Clown?

17-08-2021, 14.56 uur | Reacties

Een nieuw promotiefilmpje voor de Halloween Fright Nights in Walibi Holland houdt de gemoederen bezig. Te zien is hoe mascotte Eddie de Clown nerveus zijn spullen pakt en vertrekt. Veel fans vrezen dat dit het einde betekent van de clown, die al sinds 2007 het gezicht is van het populaire horrorevenement.

Sinds afgelopen zondag publiceert het pretpark video's waarin de clown gestoord wordt door een onzichtbare "duistere kracht". In het filmpje van vandaag lijkt hij er genoeg van te hebben. Luidt dit na vijftien jaar het vertrek in van Eddie de Clown? Een hoop kijkers vermoeden van wel.

"Ik hoop dat Eddie niet gaat aftreden!", reageert een fan. "Gaat hij stoppen?", wil iemand weten. "Nee, zeg me niet dat dit het einde van Eddie is hè?", schrijft een ander. "Stopt Eddie met de Halloween Fright Nights of zo?", luidt één van de vele vragen. En weer een ander: "Een teken van Eddie dat dit zijn laatste jaar is, of er helemaal niet meer is?"

Spullen gepakt
Een woordvoerster laat nog niet het achterste van haar tong zien. "Eddie heeft inderdaad zijn spullen gepakt", wil ze kwijt. Of dat betekent dat de clown echt weggaat, moet later duidelijk worden. "Onze fans komen erachter wanneer ze de Halloween Fright Nights dit jaar bezoeken."Meer Walibi Holland
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be