Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Topmaand voor Attractiepark Slagharen: uitverkocht op twintig dagen

21-08-2021, 11.40 uurBeeld: @kayleefirecat

Ondanks de coronacrisis beleeft Attractiepark Slagharen een opvallend succesvolle zomer. Sinds maandag 2 augustus wordt de maximumcapaciteit van het Overijsselse pretpark elke dag bereikt. Daardoor is Slagharen in augustus tot nu toe op maar liefst twintig dagen uitverkocht.

De capaciteit van het attractiepark ligt in coronatijd op ongeveer 50 procent van de reguliere limiet. Dat komt neer op 6500 gasten. In het hoogseizoen heeft men weinig moeite om alle beschikbare tickets te verkopen. In juli was Slagharen op drie dagen helemaal vol.

Voor morgen, zondag 22 augustus, zijn op dit moment nog enkele kaartjes beschikbaar. Een woordvoerster raadt geïnteresseerden aan om de Slagharen-website goed in de gaten te houden. "Het actuele ticketaanbod kan wijzigingen vanwege onze flexibele omboekoptie", vertelt ze.

Toegangsprijs
De online entreeprijs van Slagharen hangt af van de verwachte drukte. Zo kosten kaartjes voor morgen momenteel 31,90 euro, terwijl voor een doordeweekse dag in september maar 17,90 euro betaald hoeft te worden.

Meer Attractie- & Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be