Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Uitzonderlijk: Walibi Holland al twee weken elke dag uitverkocht

20-08-2021, 11.54 uur | Reacties

Wie deze maand een dagje naar Walibi Holland wil, moet er snel bij zijn. Het pretpark in de polder is al twee weken elke dag volledig uitverkocht. Sinds zondag 8 augustus zit Walibi dagelijks helemaal vol, bevestigt een woordvoerster aan Looopings.

Daggasten en abonnementhouders moeten hun dagje uit in coronatijd vooraf online reserveren, omdat gewerkt wordt met een beperkte capaciteit. Aangezien bezoekers anderhalve meter afstand van elkaar moeten houden - ook in de attracties - is er per dag plek voor ruim vijfduizend personen.

Dat aantal wordt in augustus bijna dagelijks gehaald. Een datum vastleggen kan om die reden nog best lastig zijn. Op dit moment is Walibi zeker tot maandag 23 augustus uitverkocht. Het park lijkt, net als veel collegaparken, te profiteren van het grote aantal Nederlanders dat vanwege de pandemie vakantie viert in eigen land.

September
Tijdens het hoogseizoen, dat nog duurt tot en met zondag 29 augustus, is Walibi dagelijks geopend tot 20.00 uur. In de eerste week van september sluiten de poorten elke dag om 18.00 uur. De rest van de maand is het park alleen geopend in de weekenden, plus twee vrijdagen.

Walibi opende ruim twee jaar geleden voor het laatst een nieuwe attractie. Dat was hybrid coaster Untamed in 2019. In 2020 is parkdeel Speed Zone opgeknapt. Dit seizoen staat in het teken van het vernieuwde gebied Exotic, waar hangende achtbaan Condor voorzien werd van nieuwe treinen.

Meer Walibi Holland
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be