Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park

Opvallend: Europa-Park toont Donald Trump niet als oud-president van de Verenigde Staten

28-08-2021, 18.45 uur

Het lijkt erop dat Europa-Park de voormalige Amerikaanse president Donald Trump niet gaat missen. In themahotel Bell Rock is een overzicht te vinden van alle presidenten van de Verenigde Staten, met uitzondering van Trump. Hij werd de afgelopen jaren wel afgebeeld, als president nummer 45.

Van hem ontbreekt nu ieder spoor. Trump leidde Amerika van januari 2017 tot januari 2021. Begin dit jaar werd hij opgevolgd door Joe Biden, de 46e president. Voor het bekende Duitse attractiepark was de wisseling van de wacht reden genoeg om geen aandacht meer te besteden aan het presidentschap van Trump.

Op het overzicht in het Europa-Park-hotel is de afbeelding van Trump onlangs vervangen door het hoofd van Biden, direct na Barack Obama (2009-2017). Het zorgt voor een opvallend beeld op het 44 vakjes tellende bord, dat verder iedere andere Amerikaanse president uit de geschiedenis toont. Grover Cleveland, die twee keer president van de Verenigde Staten was, komt één keer op het bord voor.

Pelgrims
Bell Rock staat in het teken van "de pelgrims en ontdekkers van Amerika", zo valt te lezen op de website van Europa-Park. De kamers zijn aangekleed in de stijl van de Amerikaanse regio New England.

Meer Europa-Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be