Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland laat restaurantbezoekers drankjes digitaal bestellen

19-08-2021, 18.21 uur

Toverland maakt het bestellen van drankjes in restaurant The Flaming Feather makkelijker. Bezoekers kunnen dat voortaan doen via hun telefoon. Op de tafeltjes staat een QR-code die gescand kan worden. Vervolgens opent er een mobiele website met het assortiment.

Op die manier is het mogelijk om koude dranken en warme dranken te selecteren, plus een borrelplank en schaaltjes bitterballen. Andere bestellingen worden nog wel persoonlijk opgenomen door serveerders.

"We bekijken op een later moment of het systeem verder uitgebreid gaat worden", vertelt een woordvoerster aan Looopings. Bedieningsrestaurant The Flaming Feather bevindt zich in het middeleeuwse themagebied Avalon, bij boottocht Merlin's Quest en wing coaster Fenix.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be