Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland sluit afgebroken hangbrug af: 'Weten niet hoe het gebeurd is'

15-08-2021, 19.20 uurBeeld: Themepark Adventures

In Toverland is een houten hangbrug afgebroken. Een deel van een brug in themagebied Avalon raakte door onbekende oorzaak los. Te zien is hoe een rij planken boven het water bungelt. Medewerkers hebben de brug afgesloten met behulp van opvallend afzetlint.

Voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen, vertelt een woordvoerster aan Looopings. "We weten helaas niet hoe het gebeurd is, maar we hebben geen melding gekregen over gevallen bezoekers", zegt ze.

Het probleem moet morgen alweer opgelost zijn. "De technische dienst gaat het morgenochtend repareren, zodat de brug bij parkopening weer open kan."

Waterplas
De hangbrug, die bestaat uit houten palen, planken en netten, bevindt zich in de buurt van boottocht Merlin's Quest en wing coaster Fenix. Bezoekers kunnen van het vaste wandelpad afwijken voor een avontuurlijke route over de waterplas in Avalon.





Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be