Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Beekse Bergen

Safaripark Beekse Bergen introduceert eigen biertje: 'Frisse, zomerse smaak'

24-08-2021, 15.08 uur | Reacties

Bezoekers van Safaripark Beekse Bergen kunnen deze zomer een bijzonder biertje proeven. Het Brabantse dierenpark heeft in samenwerking met brouwerij Uiltje Brewery uit Haarlem een eigen biertje ontwikkeld, als onderdeel van zomer-evenement Somer by Beekse Bergen.

Dat is ook de naam van het drankje. "We hebben in overleg met Uiltje Brewery een frisse, zomerse smaak gekozen die goed past bij het gevoel dat we willen overbrengen", vertelt parkmanager Rens Willemsen aan Looopings.

"Vervolgens hebben we een Beekse Bergen-sausje gegeven aan het uiterlijk." Het biertje heeft een alcoholpercentage van 5,8 procent. Uiltje Brewery is onderdeel van Swinkels Family Brewers.

Instagram-waardig
Exacte verkoopcijfers zijn niet beschikbaar, maar de versnapering is volgens Willemsen een "enorm succes". "Je merkt dat bezoekers tegenwoordig behoefte hebben aan een Instagram-waardig drankje." Het Beekse Bergen-biertje is deze zomer te bestellen bij grillrestaurant Wanyama en bij de foodpleinen in het park.

Meer Beekse Bergen
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be