Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Landmark Forest Adventure Park

Twee kinderen gewond bij achtbaanongeluk in Schots pretpark

15-08-2021, 10.34 uurBeeld: @Spacedoot1

Bij een ongeluk in het Schotse pretpark Landmark Forest Adventure Park zijn afgelopen donderdag twee kinderen gewond geraakt. De achtbaan Runaway Timber Train kwam door mechanisch falen abrupt tot stilstand. Dat melden Britse media.

Op foto's is te zien dat twee wagons naast de rails hangen. Door een technisch mankement zou het treintje laag bij de grond zijn gestopt. Ooggetuigen zeggen dat daarbij een luide knal te horen was.

Ambulancepersoneel heeft twee kinderen ter plekke behandeld aan hun verwondingen. Ze hoefden niet naar het ziekenhuis. De directie van Landmark Forest Adventure Park is op zoek naar andere bezoekers die het ongeluk hebben meegemaakt.

Italiaans
Tijdens het onderzoek naar de toedracht van het incident blijft de 233 meter lange Runaway Timber Train gesloten. Het is de enige achtbaan in het park. De coaster werd in 2010 gebouwd door het onbekende Italiaanse bedrijf I.E. Park.Meer nieuws
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be