Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Beekse Bergen

Nieuw restaurantconcept Beekse Bergen slaat aan: bijna elke avond uitverkocht

18-08-2021, 10.38 uur

Een nieuw restaurantconcept van Safaripark Beekse Bergen is een succes. Bezoekers van de Brabantse dierentuin kunnen deze zomer een all-you-can-eat-buffet proberen in het vernieuwde grillrestaurant Wanyama, gelegen bij het Safariplein. Het etablissement is bijna elke avond uitverkocht.

Twee uur onbeperkt eten, met uitzicht op de gorilla's en kuifmangabeys, kost 25 euro per persoon. Voor kinderen van 3 tot en met 9 jaar moet 15 euro afgerekend worden. De prijzen zijn exclusief drankjes, die digitaal besteld kunnen worden met behulp van een mobiele website. Gasten scannen daarvoor aan tafel een QR-code.

Het buffet bestaat uit onder meer friet, salades, aardappels, burgers, spareribs, biefstuk, worst, scampi's, vegetarische shoarma en ijs. De vlees- en visgerechten worden vers bereid door een kok bij een grillplaat. Een plek reserveren kan via de website van Beekse Bergen.

Avondtickets
Het dierenpark staat deze zomer in het teken van zomerfestival Somer by Beekse Bergen, met extra horecapunten en ruimere openingstijden. Het Safaripark is tot en met 5 september dagelijks open tot 21.00 uur. Er zijn ook avondtickets, geldig vanaf 15.00 uur.Meer Beekse Bergen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be