Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Koninklijke Burgers' Zoo

Nieuwe app van Burgers' Zoo werkt met 'intelligente technologie'

13-08-2021, 18.48 uur

Burgers' Zoo komt met een nieuwe app die bezoekers op basis van augmented reality door de dierentuin leidt. Wie de gratis smartphone-app Burgers' Zoo Map gebruikt, ontvangt bovendien extra informatie over de diersoorten in het park.

Bezoekers kunnen een standaardroute kiezen of zelf een route samenstellen, door aan te geven welke dieren ze zeker willen zien. De app stelt dan zelf de kortste route langs de gekozen diersoorten samen.

Wie kiest voor de optie 'live view' krijgt virtuele richtingaanwijzers te zien die verschijnen door middel van augmented reality. De exacte locatie wordt bepaald dankzij beacons die door het hele park geïnstalleerd zijn.

Relevante informatie
"Met behulp van intelligente technologie wordt de daadwerkelijke wandeling door het park verrijkt met extra, relevante informatie op specifieke locaties", belooft Burgers' Zoo. Burgers' Zoo Map is nu te downloaden in de Google Play Store en de App Store van Apple.

Meer Koninklijke Burgers' Zoo
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be