Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Medewerker gewond bij ongeluk met kermisattractie in Goes

13-08-2021, 16.22 uurBeeld: Eurofair Channel

Op de kermis in Goes heeft donderdagmiddag een ongeluk plaatsgevonden. Rond 15.00 uur raakte een 26-jarige medewerker van de kermisattractie Street Dance gewond. Hij betrad het platform toen de attractie - een draaiende bank met twintig zitplaatsen - nog in werking was.

Dat bevestigen woordvoerders van de politie en de Inspectie SZW aan Looopings. De man kwam onder de bank terecht. Hij liep daarbij een gebroken been en een kaakfractuur op. "Zijn verwondingen waren dusdanig dat hij naar het ziekenhuis moest", zegt een politievoorlichter.

De arbeidsinspectie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het incident. De kermis in Goes startte op vrijdag 6 augustus. Het evenement op het Da Vinciplein duurt nog tot en met woensdag 18 augustus.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be