Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Meisje wanhopig op zoek naar 'soulmate' uit Walibi: 'Ik durfde je nummer niet te vragen'

13-08-2021, 12.03 uur | Reacties

Een meisje is stapelgek op een jongen die ze afgelopen weekend ontmoet heeft bij de botsauto's in Walibi Holland. Er is alleen één probleem: ze is vergeten zijn nummer te vragen. Nu probeert ze via filmpjesapp TikTok alsnog in contact met hem te komen.

"Voor de jongen die zondag 8 augustus rond 12.00 en 13.00 uur in de botsauto's bij Walibi echt tien rondes met zijn vriend en ons in de botsauto's hebben gezeten en twee keer naar me knipoogde toen je tegen ons aan botste", meldt ze op haar account @isdekoekgaar.

"Ik durfde je nummer niet te vragen. Dus ik probeer het maar zo haha, TikTok help a.u.b. volgens mij was hij echt m'n soulmate." In de omschrijving vult ze aan: "Help, ik moet hem echt vinden."

Felblauwe ogen
Hoe zag de botsende knul eruit? "Ik weet niet veel van hem maar hij had donker haar, felblauwe ogen en een beige trui aan, hij was jonger dan 17 en was echt ziek lang. Zijn vriend had blond gemillimeterd haar en is ook jonger dan 17."

Walibi Holland heeft twee soorten botsauto's: Mini Taxi's voor kinderen met een lengte tussen 105 en 150 centimeter en Tequila Taxi's voor personen vanaf 140 centimeter. Ze zijn te vinden in themadeel Exotic.Meer Walibi Holland
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be