Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Europa-Park introduceert combiticket voor attractiepark en waterpark

12-08-2021, 15.16 uur

Europa-Park gaat voor het eerst werken met combitickets voor het attractiepark én waterpark Rulantica. Tot nu toe moesten bezoekers altijd twee verschillende entreebewijzen kopen. Van 13 september tot en met 1 oktober is het mogelijk om een Ride & Slide-kaartje te bestellen.

Daarmee is het mogelijk om op doordeweekse dagen vanaf 09.00 uur Europa-Park te bezoeken, gevolgd door toegang tot Rulantica tussen 17.00 en 22.00 uur. De prijs: 69 euro per persoon, inclusief een uitrijkaart voor de Rulantica-parkeerplaats ter waarde van 7 euro.

"De beschikbaarheid van het exclusieve Ride & Slide-ticket is beperkt, dus wacht niet te lang", waarschuwt het Duitse pretparkresort.

Moonlight
Normaal gesproken kost een dag Europa-Park in het laagseizoen 55 euro. Voor een apart bezoek aan Rulantica moet 42 euro neergeteld worden. Er zijn ook losse avondtickets, geldig van 17.00 tot 22.00 uur, voor 39 euro. Moonlight-kaarten, goed voor toegang tussen 19.00 en 22.00 uur, kosten 28,50 euro.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be