Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Familieparken Landgoed Tenaxx

Gronings pretpark gesloten vanwege overleden persoon

12-08-2021, 12.03 uur | Reacties

Een familiepretpark in Groningen is woensdagmiddag onverwachts gesloten. Bezoekers van Familieparken Landgoed Tenaxx, gelegen in het Groningse dorp Wedde, kregen 's middags te horen dat ze moesten vertrekken vanwege een vermissing. Uiteindelijk is in een bosgebied een overleden man aangetroffen.

Het gaat niet om een bezoeker van het park, bevestigen betrokkenen. Van een misdrijf was geen sprake. Op Facebook reageren veel ouders teleurgesteld dat ze hun dagje uit vroegtijdig moesten afbreken.

"Vandaag 45 minuten voor niets gereden met twee kleine kinderen", schrijft een moeder bijvoorbeeld. "Wij hebben helaas ook een uur gereden met twee kleine kids en konden gelijk weer weg", zegt een ander. "Kregen van die jongen bij de parkeerplaats te horen dat het terrein was afgesloten in verband met onderzoek en dat ze niemand mochten toelaten."

Dinopark
Familieparken Landgoed Tenaxx bestaat uit een dinopark, een natuurgebied, een miniatuurpark, een waterpark, een speelgebied en een museum. Verder kunnen bezoekers boogschieten. Het park is in augustus normaal gesproken dagelijks geopend van 11.00 tot 18.00 uur.

Meer Familieparken Landgoed Tenaxx
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be