Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

Coasterfans mogen uur lang onbeperkt in Hellendoorn-achtbaan

10-08-2021, 15.43 uurBeeld: RideFreaksNL

Fans van achtbanen opgelet: Avonturenpark Hellendoorn komt met een bijzondere actie. Ter gelegenheid van International Rollercoaster Day krijgen acht waaghalzen de kans om een uur lang onbeperkt ritjes te maken in loopingachtbaan Balagos. De achtbaandag vindt plaats op maandag 16 augustus.

"Doe mee en win een uur lang Balagos als privé-achtbaan", laat het Overijsselse pretpark weten. Wie geïnteresseerd is, kan zich aanmelden via een formulier dat te vinden is op de Facebook-pagina van het park. Er zullen foto- en video-opnames gemaakt worden.

De acht uitverkorenen - vier keer twee winnaars - kunnen tussen 10.00 en 11.00 uur zo vaak in de achtbaan als ze willen. Daarna mogen ze de rest van de dag in het park blijven. Ook zorgt Hellendoorn voor een origineel certificaat van deelname. Het park is voor reguliere bezoekers geopend vanaf 10.30 uur.

Comfort
Balagos is de nieuwe naam van rollercoaster Tornado uit 1990. Afgelopen winter werd de 25 meter hoge attractie voorzien van een ander thema en een nieuwe trein, met heupbeugels in plaats van schouderbeugels. Dat zorgt voor meer vrijheid en comfort.

Meer Avonturenpark Hellendoorn
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be