Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Europa-Park: gratis knuffels voor dansende bezoekers

10-08-2021, 14.51 uurBeeld: @pretparktwins

Europa-Park heeft knuffels weggegeven aan dansende bezoekers. Wie maandag het socialmediateam van het Duitse attractiepark tegen het lijf liep, kreeg de kans om een gratis knuffel van mascotte Ed Euromaus mee naar huis te nemen. Daarvoor moesten ze een dansje doen.

Medewerkers droegen een bordje met de tekst "1 Tanz = 1 Gratis Maus". De actie vond plaats bij achtbaan Euro-Mir, een spinning coaster die in het teken staat van het Russische ruimtestation Mir.

Het ludieke initiatief werd gefilmd voor het TikTok-account van Europa-Park. Ook Jessica de Jong uit Nederland, bekend van veel promotiemateriaal van het pretpark, deed mee. Een kleine Euromaus-knuffel kost normaal gesproken 9,90 euro.



Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be