Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Familieruzie op Toverland-camping: politie moet ingrijpen

10-08-2021, 13.59 uur

Op de camping van Toverland heeft maandagavond een flinke familieruzie plaatsgevonden. Het conflict liep zo uit de hand dat de politie ter plaatse moest komen. Dat bevestigt een politiewoordvoerster aan Looopings.

Rond 22.30 uur sloeg de vlam in de pan op het Pop-Up Summer Camp van het Limburgse attractiepark. "Er was een conflict in de relationele sfeer, met veel geschreeuw", weet de voorlichtster. Om erger te voorkomen, werd de politie opgeroepen.

Agenten hebben de situatie kunnen sussen. "Daar is het uiteindelijk bij gebleven. We hebben niemand mee hoeven te nemen en het was niet nodig om terug te komen."

Verlaten
Personeelsleden van Toverland hebben de agressieve campinggasten verzocht om te vertrekken. Daar gaf het gezelschap gehoor aan. "De betreffende gasten hebben op ons verzoek de camping verlaten", vult een woordvoerster van Toverland aan. Bij het voorval waren geen andere campinggasten of Toverland-medewerkers betrokken.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be