Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Energylandia

Man belt politie omdat hij auto niet kan vinden op parkeerplaats van pretpark

09-08-2021, 20.31 uur

Een bezoeker van het Poolse pretpark Energylandia heeft onlangs de politie ingeschakeld omdat hij zijn auto niet kon vinden op de parkeerplaats. Dat melden regionale media. Toen de 20-jarige man zijn wagen na lang speuren nergens zag staan, was hij ervan overtuigd dat de auto gestolen was.

Daarop belde de twintiger volledig overstuur de politie. Die ondernam onmiddellijk actie: alle patrouillerende agenten in de regio werden op de hoogste gesteld van de diefstal en in de omgeving werden blokkades opgeworpen, in de hoop de verdwenen auto op te kunnen sporen.

Tegelijkertijd besloten enkele agenten voor de zekerheid nogmaals de parkeerplaats van Energylandia zorgvuldig te controleren. Al na tien minuten werd de Volkswagen van de man gevonden. De auto bevond zich op een gedeelte van het terrein waar de man niet had gekeken.

Onthouden
De automobilist reageerde euforisch, waarna hij opgelucht huiswaarts keerde. De Poolse politie benadrukt dat bezoekers van pretparken altijd goed moeten onthouden waar ze hun wagen hebben neergezet, om dergelijke situaties te voorkomen.

Meer Energylandia
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be