Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn 'overdonderd door succes': pretpark dertien dagen op rij uitverkocht

09-08-2021, 18.08 uur

Avonturenpark Hellendoorn beleeft ondanks alle coronabeperkingen een prima zomer. Het Overijsselse pretpark is al dertien dagen op rij volledig uitverkocht: van maandag 2 tot en met zaterdag 14 augustus. "Dat is in de geschiedenis van het park nog nooit eerder gebeurd", weet marketingdirecteur René Peul.

"We zijn echt overdonderd door het succes", zegt hij. Wie geïnteresseerd is in een dagje Hellendoorn, moet er dus snel bij zijn. Op dit moment zijn er nog tickets voor dagen vanaf zondag 15 augustus. "Maar het gaat hard. In dit tempo verwachten we ook volgende week uitverkocht te raken."

Ook abonnementhouders zullen hun bezoekdatum tijdig online moeten reserveren. Hellendoorn is nog tot en met zondag 29 augustus dagelijks geopend. Daarna begint het laagseizoen. Op de woensdagen 11 en 18 augustus zijn er Zinderende Zomeravonden tot 22.00 uur.

Capaciteit
Een kanttekening is dat er in coronatijd een beperkte capaciteit wordt gehanteerd, omdat bezoekers anderhalve meter afstand moeten houden. Die afstandsregel geldt ook in de wachtrijen en attracties. Toch is de directie van het attractiepark zeer tevreden.

Peul: "Ondanks de beperkingen is deze situatie uitzonderlijk. We zijn blij dat mensen ons deze zomer zo goed weten te vinden." Seizoen 2021 staat voor Hellendoorn in het teken van twee vernieuwde attracties: de oldtimerbaan en achtbaan Balagos, eerder Tornado geheten.

Meer Avonturenpark Hellendoorn
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be