Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Nigloland

Frans pretpark doet mondkapjes op bij mascottes

09-08-2021, 11.28 uur

De mascottes van het Franse pretpark Nigloland hebben zich aangepast aan de coronaregels. Bezoekers die met de figuren Niglo en Niglotte - twee egels - op de foto willen, moeten een mondkapje dragen. Beide personages geven het goede voorbeeld: ook zij kregen een mondmasker op.

De egels poseren in coronatijd met een opvallend zwart mondkapje dat op maat gemaakt werd. Op die manier vallen ze niet uit de toon bij bezoekers die ook een masker op moeten, om coronabesmettingen tegen te gaan.

Hoewel Franse attractieparken sinds vorige maand noodgedwongen werken met verplichte toegangstests en vaccinatiebewijzen, is het dragen van mond- en neusmaskers op veel plekken nog steeds verplicht. Dat geldt ook voor locaties in de buitenlucht.

Roma
Niglo betekent egel in het Romani, de taal van de Roma. Het park, geopend in 1987, werd naar het dier vernoemd.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Nigloland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be