Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Phantasialand brengt 'succesvolste dinnershow van Duitsland' terug

19-09-2021, 23.31 uur

Dinnershow Fantissima keert na een afwezigheid van anderhalf jaar terug in Phantasialand. Vanwege de coronacrisis wordt de productie al sinds maart 2020 niet opgevoerd. Vanaf donderdag 23 september 2021 staat de avondvoorstelling opnieuw op de planken.

De show met muziek, zang, dans en acrobatiek vindt na sluitingstijd plaats. Bezoekers betreden een speciale ruimte in het gebouw van de overdekte achtbaan Crazy Bats en de gesloten darkride Hollywood Tour. Tussen de acts door krijgen de toeschouwers verschillende gerechten voorgeschoteld.

Fantissima bestaat al sinds 2004. Het programma wordt regelmatig vernieuwd. "Laat je verrassen door een adembenemende show en eersteklas culinaire hoogstandjes in een exclusieve ambiance", staat in de beschrijving. Het Duitse pretpark spreekt over "de succesvolste dinnershow van Duitsland".

Zitplaats
Op vrijdagen en zaterdagen kosten tickets 109, 129 of 149 euro per persoon, afhankelijk van de gekozen zitplaats. Op woensdagen, donderdagen en zondagen zijn bezoekers 99, 119 of 139 euro kwijt. De voorstelling start 's zondags om 19.00 uur en alle andere dagen om 20.00 uur. In december en januari, als de show ook op maandagen, dinsdagen en woensdagen draait, gelden hogere tarieven.

Het theater is anderhalf uur voor aanvang al toegankelijk voor het nuttigen drankjes. Parkeren is gratis. Phantasialand vraagt gasten om nette avondkledij te dragen. Dat wil zeggen: geen korte broeken of sportkleding. Net als in het attractiepark en in de hotels is het tonen van een vaccinatie-, herstel- of testbewijs voorlopig verplicht.

Meer Phantasialand
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be