Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Foto's: dit is de stand van zaken op de bouwplaats van Avengers Campus in Disneyland Paris

09-08-2021, 11.04 uurBeeld: @InsideDlpCastle, @DLPGuestEN, @ED92Magic

Hoe gaat het met de bouw van Avengers Campus in Disneyland Paris? Foto's van verschillende Disney-fansites laten zien wat er momenteel gebeurt op de bouwplaats van het nieuwe Marvel-themagebied in het Walt Disney Studios Park. De façades krijgen stukje bij beetje meer vorm. Wel zijn op veel plekken nog steigers zichtbaar.

Pal naast The Twilight Zone Tower of Terror verrijst een pakhuis van Stark Industries, het fictieve bedrijf van superheld Iron Man. Het gebouw gaat een interactieve Spider-Man-darkride huisvesten, een kopie van een attractie die eerder deze zomer opende in Californië.

Verder krijgt Iron Man zijn eigen achtbaan. Daarvoor wordt de bestaande attractie Rock 'n' Roller Coaster, geopend in 2002, omgebouwd. Men werkt op dit moment aan een futuristische voorgevel met led-panelen. Eetgelegenheden en een meet-and-greet-locatie maken Avengers Campus compleet.

Backlot
Het Marvel-gedeelte komt op de plek van het voormalige themadeel Backlot, waar voorheen ook een Armageddon-attractie te vinden was. De opening moet in 2022 plaatsvinden. Dat is een jaar later dan aanvankelijk gepland. Rock 'n' Roller Coaster is sinds het najaar van 2019 dicht.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be