Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Diergaarde Blijdorp - Rotterdam Zoo

Het Echte Leven in de Dierentuin zwaait af met een miljoen kijkers

22-08-2021, 23.59 uur

Het derde seizoen van Het Echte Leven in de Dierentuin, de tv-serie over het reilen en zeilen bij Diergaarde Blijdorp, werd gisteren afgesloten met ruim een miljoen kijkers. Naar de seizoensfinale op NPO 1 keken zaterdagvond gemiddeld 1.037.000 mensen, blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek.

Daarmee was het niet de meest bekeken aflevering van het seizoen. Die werd uitgezonden op zaterdag 24 juli, toen er 1.070.000 personen aan de buis gekluisterd zaten.

Gemiddeld was Het Echte Leven in de Dierentuin de afgelopen weken goed voor 1.014.000 kijkers. Vaak moest het populaire programma op kijkcijfergebied alleen de avondjournaals voor laten gaan.

Gorilla's
De eerste twee seizoenen van Het Echte Leven in de Dierentuin, uitgezonden in 2019 en 2020, speelden zich af in Ouwehands Dierenpark. Voor het derde seizoen verhuisden de makers naar het Rotterdamse dierenpark. In de laatste aflevering ging het onder meer over olifanten en gorilla's.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Diergaarde Blijdorp - Rotterdam Zoo
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be