Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Nieuwe lading achtbaanwielen gearriveerd in souvenirwinkel Walibi Holland

08-08-2021, 10.37 uur

Goed nieuws voor pretparkfans die een origineel achtbaanwiel op de kop willen tikken: in Walibi Holland is een nieuwe lading wielen gearriveerd. Het pretpark startte in juni met het verkopen van oude wielen van de rollercoasters Xpress: Platform 13 en Goliath. Dat bleek een groot succes.

Binnen een mum van tijd waren alle beschikbare wielen - voor 75 euro per stuk - uitverkocht. Nu is in souvenirwinkel W.A.B Shop een nieuwe partij te vinden. Het gaat om kleinere wielen, afkomstig van de achtbanen Condor, Xpress en Speed of Sound.

De kleinere exemplaren worden verkocht voor 40 euro per stuk. Ze liggen in een etalagekast aan de zijkant van de winkel, bij de uitgang van lanceerachtbaan Xpress. Medewerkers kunnen vertellen welk wiel van welke achtbaan afkomstig is.

Op aanvraag
De grote wielen van 75 euro waren eerder zo snel uitverkocht dat er een reservelijst voor opgesteld moest worden. Omdat het initiatief aanslaat, is Walibi van plan om de komende periode meer achtbaanonderdelen te gaan aanbieden.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be