Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Nieuws

Phantasialand en Movie Park Germany lenen zich voor vaccinatiecampagne

05-08-2021, 16.13 uur

Phantasialand en Movie Park Germany zetten zich in om vaccinaties te promoten. De twee pretparken in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen geven bezoekers op geselecteerde dagen de kans om zich gratis te laten vaccineren.

"Wij steunen de landelijke vaccinatiecampagne", laat Phantasialand weten. Duitse bezoekers vanaf 16 jaar kunnen zich op vrijdag 6 augustus tussen 17.00 en 19.00 uur laten prikken met Pfizer, Moderna of Janssen.

Dat gebeurt in evenementenlocatie Stock's, op vertoon van een identiteitsbewijs. Phantasialand is blij op deze manier te kunnen bijdragen aan het beëindigen van de coronacrisis. "Op deze manier komen we allemaal een heel stuk dichter bij het einde van de pandemie."

Vaccinatiebus
Movie Park Germany organiseerde al speciale prikdagen op dinsdag 20 en zaterdag 31 juli. Toen stopte een regionale vaccinatiebus bij de hoofdingang van het attractiepark, met Pfizer-vaccinaties. Daarbij komen ook tieners vanaf 12 jaar in aanmerking voor een vaccin, mits ze begeleid worden door hun ouders.

Vanwege de geldende coronaregels in de deelstaat mogen Movie Park en Phantasialand momenteel alleen bezoekers binnenlaten op vertoon van een test-, immuniteits- of vaccinatiebewijs.

Meer nieuws
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be