Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Madurodam

Thema-avond in Madurodam: 'Kinderen achter de knoppen'

27-08-2021, 15.30 uur

Madurodam organiseert een thema-avond die volledig in het teken staat van kinderen. Vanavond hebben kinderen het voor het zeggen in het Haagse themapark, vertelt een woordvoerster aan Looopings. Ze mogen bijvoorbeeld het startsein geven voor een attractie.

Het evenement, dat duurt van 18.30 tot 22.00 uur, wordt Kids Take-over genoemd. Deelnemers ontvangen een bucketlist bij de entree. Daarop staan tien activiteiten die ze gedurende de avond kunnen afstrepen, zoals een attractie starten, zelf slush tappen of een boodschap overbrengen over de intercom.

"Alles volgens de veiligheidseisen en onder begeleiding", legt een voorlichtster uit. Madurodam bestaat naast de bekende miniatuurstad uit zes overdekte attracties: Zo Groot Is Oranje, Hof van Nederland, Het Verhaal van George, Nieuw Amsterdam, Waterwolf en The Flying Dutchman.

Overnachting
Voor de avondopenstelling zijn gratis kaarten uitgedeeld. In juli werd een exclusieve overnachting in Madurodam aangeboden. Daar kwamen zo veel reacties op - ruim 3750 - dat besloten werd om onder de aanmeldingen deze extra ervaring aan te verloten.

Meer Madurodam
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be