Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Energylandia

Energylandia introduceert gratis Fast Pass-rij bij vier attracties

04-08-2021, 22.39 uur | ReactiesBeeld: Theme Park Worldwide

Attractiepark Energylandia in Polen heeft tegenwoordig een gratis voorrangssysteem. Bezoekers kunnen bij vier verschillende achtbanen één keer per dag een Fast Pass scoren. Daarmee is het mogelijk om de reguliere wachtrij over te slaan.

Er wordt gewerkt met Fast Pass-automaten bij hybrid coaster Zadra, mega coaster Hyperion, suspended coaster Mayan en launch coaster Abyssus. Bezoekers halen daar een kaartje met een tijdstip door hun entreebewijs te scannen.

Zo'n Fast Pass-ticket blijft twintig minuten geldig; van tien minuten vóór het getoonde tijdstip tot tien minuten erna. Bij de vier genoemde attracties is een aparte Fast Pass-ingang aangelegd.

Zeventien
Energylandia is het pretpark met de meeste achtbanen van Europa. Er staan er maar liefst zeventien. Daarmee houdt de eigenzinnige Poolse bestemming de concurrentie op afstand. De nieuwste exemplaren, Abyssus en Ekipa Light Explorers, openden afgelopen maand.Meer Energylandia
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be