Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland zet in op vegetarische snacks

08-08-2021, 09.59 uur

Vegetariërs worden in Toverland op hun wenken bediend. Het Limburgse attractiepark heeft het aanbod aan vegetarische snacks uitgebreid. Naast een groentekroket, een groenteburger en een kaassouflé kunnen bezoekers nu ook kiezen voor een vegetarische loempia.

Die is sinds kort voor 2 euro verkrijgbaar bij de Waldstube, het horecapunt in het overdekte themagebied Wunderwald. Bij de snackmuur, aan de kant van bobsleebaan Maximus' Blitz Bahn, werd één rij gereserveerd voor vegetarische hapjes.

Toverland vindt het naar eigen zeggen belangrijk om het horeca-assortiment voortdurend te vernieuwen. Daarbij ligt de focus steeds vaker op gezonde en verantwoorde maaltijden. "Keer op keer voegen we nieuwe items toe en optimaliseren het aanbod", zegt een woordvoerder.

Geitenkaas
Eerder dit jaar werden bij Katara Plaza, de horecalocatie in de Magische Vallei, al twee vegetarische opties toegevoegd: een flaquette met gegrilde groenten en parmezaanse kaas (6 euro) en een wrap met couscous, geitenkaas en rode biet (5,75 euro).

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be