Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Achtbaan Bobbejaanland weer open na vervangen onderdeel

04-08-2021, 13.17 uurBeeld: Ashwin Koestal

De hangende achtbaan The Dreamcatcher in Bobbejaanland is weer open na werkzaamheden. Bij de rollercoaster werd gisteren een enorme kraan gespot. Technici waren aan het werk op de top van de 25 meter hoge liftheuvel.

De reductiekast van de attractie moest vervangen worden, bevestigt een woordvoerster aan Looopings. Dat is inmiddels gebeurd. Vandaag kan The Dreamcatcher opnieuw in gebruik genomen worden, hetzij voorlopig wel met één van de twee treinen.

The Dreamcatcher opende in 1987 als Air Race. Bezoekers hangen onder de rail. Vijftien jaar geleden werden de treinen vervangen en kreeg de achtbaan de huidige naam. In Bobbejaanland is momenteel alleen 4D-simulator The Forbidden Caves buiten gebruik, als onderdeel van de coronabeperkingen.

Meer Bobbejaanland
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be