Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Foto's: enorme tak afgebroken in Disneyland Paris

03-08-2021, 12.05 uur | Reacties

Een gigantische tak heeft vanochtend voor een penibele situatie gezorgd in Disneyland Paris. In themagebied Fantasyland brak plotseling een deel van een boom af. Volgens een ooggetuige stond er op dat moment een groepje bezoekers onder.

"De tak raakte een gezin en een kinderwagen met een kind", vertelt een omstander aan Looopings. Het incident liep met een sisser af: van verwondingen was geen sprake. "Het kind zat later weer bij de ouders op de arm. Er kwamen ook geen EHBO'ers ter plaatse."

Na het voorval werd het gebied afgezet. Inmiddels zijn medewerkers bezig om de enorme tak in kleinere stukken te zagen en op te ruimen. De gespleten boom bevindt zich tussen Peter Pan's Flight en restaurant Au Chalet de la Marionnette.

Torenspits
Het heeft afgelopen nacht flink gestormd in de omgeving van Disneyland. Enkele jaren geleden kwam nog een torenspits van het kasteel van Doornroosje naar beneden, door de harde wind. Toen werden er geen bezoekers geraakt.Meer Disneyland Paris
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be